Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τρίκαλα: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της εγκύου που είδε να πεθαίνει το ένα από τα δίδυμα παιδιά της – Ελεύθερη η οδηγός που το παρέσυρε στο θάνατο!

ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Ο πατέρας του παιδιού, έμαθε την τραγική είδηση την ώρα που δούλευε

Ολοκληρώθηκε η απολογία της 40χρονης οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου που προκάλεσε τον θάνατο σε αγοράκι μόλις 4 ετών. Λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα με την παράσυρση και τον θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού που διέσχιζε πεζό το δρόμο επί της οδού Καβράκου, διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τραγικές φιγούρες η 30χρονη Μαθηματικός, μητέρα του αδικοχαμένου 4χρονου που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είδε με τα μάτια της να χάνει το ένα από τα δίδυμα αγόρια της και ο πατέρας του, που πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου τους στον χώρο εργασίας του.

Η σορός του 4χρονου αγγελουδιού αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στη Λάρισα για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και εν συνεχεία να καθοριστεί ο χρόνος και ο τόπος της τελευταίας κατοικίας του μικρού παιδιού.

Στο Νοσοκομείο βρισκόταν, συγκλονισμένη και σοκαρισμένη από το δυστύχημα που προκάλεσε άθελα της, η 40χρονη Τρικαλινή οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, όπου δεχόταν την ψυχολογική υποστήριξη των γιατρών, προτού οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Μετά την απολογία της, η 40χρονη, με εντολή της Εισαγγελέως Τρικάλων, αφέθηκε ελεύθερη και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Λάρισα: Πήγε για μπάνιο και επέστρεψε πλουσιότερος κατά 78.000€ – Η ιστορία του νεαρού που κάνει το γύρο των social media!

Εύβοια: ”Έχασαν” το μονάκριβο παιδί τους από τη μια στιγμή στην άλλη – Νέα τραγωδία λίγες ώρες αργότερα!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε