Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τρίκαλα: Το κεσεδάκι στο τραπέζι δεν είχε το γιαούρτι που πίστευε – Απίστευτη περιπέτεια για τον άτυχο ιδιοκτήτη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σηκώθηκε στο σπίτι από τον απογευματινό ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Την περασμένη Πέμπτη (24-07-2014) εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ένα πρωτόγνωρο περιστατικό. Τρικαλινός (πρώην έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων) αντί για γιαούρτι έφαγε ασβέστη!
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Κι΄όμως όλα μπορεί να τα πάθει ο άνθρωπος, από την απροσεξία του αλλά και την απίστευτη συγκυρία, όπως αποδείχτηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο άτυχος λάτρης του στραγγιστού γιαουρτιού, σηκώθηκε στο σπίτι του από τον απογευματινό ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα όπου στο τραπέζι είδε ένα κουβαδάκι, του ενός κιλού, να τον περιμένει.

Πήρε ένα κουτάλι και κατάπιε την πρώτη (και τελευταία) κουταλιά. Αντί όμως να νιώσει εκείνη την δροσιστική επίγευση του στραγγιστού γιαουρτιού, αισθάνθηκε ότι κατάπιε την… Αίτνα. Το κουβαδάκι είχε μέσα ασβεστοπολτό!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τι ζητούσε το οικοδομικό υλικό στην κουζίνα; Η αδερφή του άτυχου άνδρα το έβαλε στο τραπέζι, ώστε να το δει πριν φύγει για το χωριό τους όπου ζει η μητέρα τους, η οποία της ζήτησε λίγο ασβέστη για τα δέντρα της αυλής!

Δεν πρόλαβε όμως να τον ενημερώσει και ο 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα και τον οισοφάγο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς.

Πηγή: Εφημερίδα Ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τραγωδία στη Λαμία: Πλάτανος πλάκωσε δυο αδερφάκια – Νεκρό 9χρονο αγόρι!

Ηλεία: Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου της Άννας Πολλάτου – Η διαπίστωση των πραγματογνωμόνων και η μήνυση που ετοιμάζει η οικογένεια της αθλήτριας!

Πάτρα: Αυτό είναι το μήνυμα παγίδα που έρχεται σε κινητά τηλέφωνα – Τι πρέπει να γνωρίζετε (Φωτό)!

Ρόδος: Βίασε τη δασκάλα των παιδιών του – Η απίστευτη παγίδα με ασκήσεις γιόγκα και η σύλληψη του δράστη!

Σύρος: Η ψαριά του καλοκαιριού – Δεν μπορούσε να βάλει τον τόνο που έπιασε στο σκάφος (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε