Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σε εξέλιξη η πολύκροτη δίκη – Το νέο ξέσπασμα της μητέρας του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι γονείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ντυμένοι στα μαύρα, μπήκαν πρώτοι στο δικαστήριο. Ζητούν απαντήσεις για το θάνατο του παιδιού τους…

Κεντρικά πρόσωπα της τραγωδίας οι δύο γονείς και κυρίως η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη που βρέθηκε χθες στα Γιάννενα, προκειμένου να κάνει τρισάγιο στη μνήμη του παιδιού της, στο σημείο που βρέθηκε νεκρός. «Θέλω τη δικαίωση για το παιδί μου. Θέλω όσοι ξέρουν την αλήθεια για το παιδί μου να μιλήσουν. Ζητώ το αυτονόητο», έλεγε και ξανάλεγε η Μαρία Γιακουμάκη. Στην πολύκροτη δίκη κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Σχολής και η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη της Εστίας, για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, καθώς και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του διευθυντή. Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται έχουν σχέση με τη μη επιβολή πειθαρχικής τιμωρίας από τη διοίκηση της Σχολής σε βάρος των σπουδαστών, οι οποίοι έκαναν μπούλινγκ στον 20χρονο.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης στο πινάκιο είχε τον αριθμό 30.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε