Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βοιωτία: Εγκλωβισμένοι για 8 ώρες στα αυτοκίνητά τους – Βίντεο!

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Μια νύχτα που δύσκολα θα ξεχάσουν πέρασαν εκατοντάδες οδηγοί στο Κάστρο Βοιωτίας – Δύο ατυχήματα προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00 χθες το βράδυ όταν μια νταλίκα που κινούνταν με κατεύθυνση την Αθήνα στο 105ο χλμ κοντά στο Ακραίφνιο, δίπλωσε και ακινητοποιήθηκε. Η νταλίκα δίπλωσε με τέτοιο τρόπο που είχε αφήσει ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανοικτό προς Αθήνα με συνέπεια από τις 22.00 το βράδυ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα να εξελίσσεται η κίνηση όλων των αυτοκινήτων από ένα ρεύμα κυκλοφορίας.


Χιόνια στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας από LAMIASTARGR

Λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα ένα λεωφορείο που κινούνταν προς Αθήνα ακριβώς σε εκείνο το σημείο ντεραπάρισε με συνέπεια να κλείσει κάθετα το ένα ρεύμα του εθνικού δικτύου προς την Αθήνα. Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν φορτηγά αυτοκίνητα και ΙΧ, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να κινηθούν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

Μέχρι τις 07.00 το πρωί ο γερανός που έφτασε στο σημείο απομάκρυνε αρχικά το λεωφορείο και στη συνέχεια τη νταλίκα και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για επανέλθει ομαλή ροή αφού εκατοντάδες φορτηγά και ΙΧ είχαν παραμείνει εγκλωβισμένα για περισσότερο από τρεις ώρες στο εθνικό δίκτυο χωρίς να υπάρχει δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής.

Πηγή: lamiastar.gr, eviagreen.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε