Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βόλος: Δάκρυα για τον θάνατο 17χρονου μαθητή – Ιός της γρίπης του στοίχισε τη ζωή!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς και οι συμμαθητές του άτυχου Γιάννη – Ένας ιός της γρίπης επιβάρυνε τον οργανισμό του τις προηγούμενες μέρες…

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου, που ζούσε στο Βόλο με την οικογένειά του. Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο άτυχος Γιάννης, αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας με τα πνευμόνια και έπαιρνε φάρμακα, ενώ ένας ιός της γρίπης, τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται ότι επιβάρυνε τον οργανισμό του.

Ο 17χρονος μαθητής μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Θρήνος στο Βόλο, με που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του άτυχου παιδιού, που ήταν μαθητής σε Λύκειο, ενώ συντετριμμένοι οι γονείς, ο μεγαλύτερος αδελφός, οι παππούδες και συμμαθητές του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον άτυχο Γιάννη. Η κηδεία του μαθητή θα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ναύπακτος: Η ξεκαρδιστική ανακοίνωση για το… ζωηρό ζευγάρι – Έκτακτη συνέλευση στην πολυκατοικία (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε