Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βόλος: Δύσκολες ώρες για τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάρι Μουτσινά – Η είδηση που τον βύθισε στο πένθος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του περνάει ο ανεξάρτητος βουλευτής

Πλήρης ημερών έφυγε από την ζωή την Τρίτη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η μητέρα των αδελφών Γιώργου (πλοίαρχος εμπορικού ναυτικού), Πάρι (ανεξάρτητου Βουλευτή Μαγνησίας) και Αργύρη Μουτσινά (οδοντιάτρου), η 95χρονη Ασπασία Μουτσινά, από το Τρίκερι Μαγνησίας.

Σύζυγος του Γιάννη Μουτσινά, ευτύχησαν να καμαρώσουν μαζί πολλά παιδιά και αρκετά εγγόνια. Οι συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στην Ασπασία Μουτσινά στις 10.30, από τον Ι.Ν. Αγ. Τρύφωνα της Νεάπολης.

Ο βουλευτής που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας του, δέχεται από χθες τα συλληπητήρια του κόσμου, που γνώριζε και αγαπούσε τη μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Φυλακές Μαλανδρίνου: Το σημείωμα της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Σπαραγμός και οργή για το έγκλημα

Μύκονος: Το ντοκουμέντο της διάσωσης του πληρώματος μετά το ναυάγιο του τουρκικού πλοίου – Οι ναυτικοί δεν ήξεραν μπάνιο (Βίντεο)!

Κοζάνη: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Βελβεντό – Οι κάτοικοι ψήφισαν κατά της συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές!

Ηράκλειο: Τον έβλεπαν να πέφτει στα παγωμένα νερά του λιμανιού – Ο παππούς κατέληξε σε νοσοκομείο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε