Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Σπαραγμός στο facebook για τον θάνατο του Αποστόλη Πλασταρά – Τον πάτησε αυτοκίνητο στην εθνική οδό (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Φρικτό θάνατο σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό στο ύψος πριν τον κόμβο της Σούρπης…

με εμπλοκή τριών αυτοκινήτων βρήκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Αποστόλης Πλασταράς. Το θανατηφόρο σημειώθηκε στις 6.15 το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο 277ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που ειδοποιήθηκε σοκαρίστηκε πριν καν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος καθώς για πολλά μέτρα στην εθνική οδό σκόρπια αντικείμενα των οδηγών και μέρη των αυτοκινήτων στο οδόστρωμα υποδήλωναν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το κακό που είχε προηγηθεί.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Ο 31χρονος κείτονταν νεκρός στο οδόστρωμα σε απόσταση πέντε μέτρων από το αυτοκίνητό του σχεδόν στη μέση του δρόμου, κοντά στη διαχωριστική νησίδα. Το αυτοκίνητό του ήταν με τις ρόδες στον αέρα. Το σώμα του άτυχου νέου είχε εκτοξευτεί με σφοδρότητα σύμφωνα με πληροφορίες από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και είχε χτυπήσει με δύναμη στο οδόστρωμα, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, διερχόμενο από το σημείο αυτοκίνητο που προφανώς δεν πρόλαβε να ανακόψει ταχύτητα και να ακινητοποιηθεί, πέρασε από πάνω του και τον εγκατέλειψε.

Ενα δεύτερο αυτοκίνητο βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του ίδιου ρεύματος του δρόμου προς Αθήνα, ενώ ένα τρίτο κοντά στη διαχωριστική νησίδα. Δυστυχώς, για τον νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστή ήταν ήδη αργά.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 31χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στο Αχίλλειο μετά από νυχτερινή εργασία, καθώς δούλευε ως dj σε μπαρ στον Αλμυρό.

Ωστόσο, στο 277ο χιλιόμετρο έφυγε ένα τελάρο από προπορευόμενο, από το αυτοκίνητο του 31χρονου, φορτηγό έμφορτο με είδη μαναβικής. Ακολούθησαν σκηνές φρίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει το τελάρο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα επόμενα δευτερόλεπτα να σταθούν μοιραία για τη ζωή του. Το Ι.Χ. του 31χρονου ανατράπηκε και συγκρούστηκε με το προπορευόμενο φορτηγό.

Στο μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του δευτέρου αυτοκινήτου που εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου έχει εξαπολύσει η Τροχαία Αλμυρού. Οι τροχον όμοι συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο προκειμένου να οδηγηθούν στη σύλληψη του δράστη. Το άγγελμα του πρόωρου, άδικου και τραγικού θανάτου του Αποστόλη Πλασταρά προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία όπου ο 31χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και μέσα και από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Πηγή:

taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε