Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόμβα στο Κορδελιό: Οργή Πατουλίδου για την κάμερα που εντοπίστηκε στο βενζινάδικο

Βόμβα στο Κορδελιό: Οργή Πατουλίδου για την κάμερα που εντοπίστηκε στο βενζινάδικο

Την παρέμβαση της Βούλας Πατουλίδου προκάλεσε η είδηση ότι εντοπίστηκε πάνω από το βενζινάδικο… κάμερα που μετέδιδε live εικόνα από την περιοχή!

Η κάμερα τελικά απομακρύνθηκε και η επιχείρηση για την απενεργοποίηση και μεταφορά της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ξεκίνησε.

Νωρίτερα η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου είχε δηλώσει ότι δεν θα ξεκινήσει η επιχείρηση απενεργοποίησης και ασφαλούς μεταφοράς της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στην περιοχή Κορδελιού – Ευόσμου, αν δεν απομακρυνθεί κάμερα μέσου ενημέρωσης που έχει τοποθετηθεί στον 4ο όροφο οικοδομής, ακριβώς πάνω από το βενζινάδικο όπου θα πραγματοποιηθεί η επιχείρηση.

Αυτό δήλωσε επισημαίνοντας: “ή θα μπει εισαγγελέας και θα σταματήσει την κάμερα ή αλλιώς δεν θα αρχίσει η επιχείρηση. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ζωές και των πυροτεχνουργών αλλά και των ανθρώπων που έχουν φύγει”.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της εκκένωσης της περιοχής, έγινε γνωστό ότι η ζώνη των 750 μέτρων έχει εκκενωθεί από αυτοκίνητα ενώ δεν κυκλοφορεί κανένα όχημα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε