Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαλκίδα: Ασθενής έριξε μπουνιά σε νοσηλεύτρια!

ΦΩΤΟ από το EviaZoom
ΦΩΤΟ από το EviaZoom

Συνέβη στο τμήμα επείγοντων περιστατικών, όταν ένας 63χρονος ασθενής από την Χαλκίδα επέμενε να εξεταστεί για τον καρκίνο του προστάτη.

Σύμφωνα με το EviaZoom, για άγνωστους λόγους ακολούθησε άγριος καβγάς με την νοσηλεύτρια που εφημέρευε εκείνη την ώρα, την οποία ο ασθενής φέρεται να χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο, όπως κατήγγειλε η ίδια!

Η μεσήλικη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα συνελήφθη ο 63χρονος, καθώς σε βάρος του υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά. Ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα και για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο οποίος καταδικάζει το συμβάν, είναι ανεπαρκής η φύλαξη στο νοσοκομείο και ειδικά στο χώρο που είναι τα επείγοντα. “Είναι το τμήμα με τον μεγαλύτερο όγκο ασθενών και συνοδών και χρειάζεται άρτια φύλαξη ολόκληρο το εικοσιτετράωρο”

Σημειώνεται ότι στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, είχε γίνει πριν τρεις μήνες, επεισόδιο ανάμεσα στον εφημερεύοντα γιατρό και έναν μεσήλικα ασθενή που πονούσε στην κοιλιά. Ο μεσήλικας άνδρας δέχτηκε αρχικά τις παρατηρήσεις του γιατρού να μην φωνάζει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα τους που κατέληξε στην άσκηση σωματικής βίας. Ο ασθενής είχε χτυπήσει με μπουνιές τον εφημερεύοντα γιατρό και άμεσα παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τον απομακρύνουν, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς στο νοσοκομείο πήγαν λίγο αργότερα αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας. Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση από τον γιατρό και η υπόθεση πλέον έχει λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: EviaZoom

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε