Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χαλκιδική: Αγρότες απέκλεισαν με τρακτέρ δύο τράπεζες στα Νέα Μουδανιά (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από το seleo
ΦΩΤΟ από το seleo

Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί τραπεζών από αγρότες που προχωρούν σε κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ τους…

Δυο υποκαταστήματα τραπεζών απέκλεισαν οι αγρότες της Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά. Στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων, σήμερα το πρωί οι αγρότες της Χαλκιδικής, «έκλεισαν» με τα τρακτέρ τους τις εισόδους δυο τραπεζών στα Νέα Μουδανιά και σε δηλώσεις τους, έκαναν λόγο για αποκλεισμό που θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Τα υποκαταστήματα που δεν άφησαν να ανοίξουν είναι της τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας…

Εν τω μεταξύ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να κλείσει και ο κόμβος αεροδρομίου. Οι αγρότες από το μπλόκο της Θέρμης, το μεσημέρι, θα μεταφερθούν στο κόμβο του αεροδρομίου. Από τις 15:00 έως τις 21:00 θα κλείσουν τον κόμβο του αερδρομίου.

Τα Μάλγαρα συνεχίζουν να είναι κλειστά επ’ αόριστον. Το μπλόκο της Χαλκηδόνας και σήμερα θα είναι σε ισχύ από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.Στο Δερβένι οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο, από τις 11 έως τις 15:00, ενώ από τις 15:00 έως τις 18:00 η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από μια λωρίδα. Ενώ στα Γιαννιτσά, το μπλόκο θα είναι σε ισχύ από τις 11:00 έως τις 22:00.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε