Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Έκρυβε όπλο ακόμα και στη θήκη του βιολιού! Οπλοστάσιο το σπίτι του 32χρονου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Χανιά ο 32χρονος που συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία. Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών τα ξημερώματα, στο σπίτι όπου έμενε, αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του ενώ ένα από τα όπλα που είχε στην κατοχή του, ήταν κρυμμένο σε θήκη βιολιού.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα υποπολυβόλο mauser , ένα πιστόλι zastava διαμετρήματος 9 mm , ένα πιστόλι colt διαμετρήματος 0,45, ένα πιστόλι walther 9 mm, ένα πιστόλι Luger 9 mm,.ένα πιστόλι talas 0,22, ένα περίστροφο με ξυσμένο αριθμό 0,45, και ένα πιστόλι στυλό 0,22.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης 3 καραμπίνες εκ των οποίων η μια ήταν χωρητικότητας οκτώ φυσιγγίων αντί τριών, 2 αεροβόλα ,267 φυσίγγια, 4 θήκες πιστολιών 16 γεμιστήρες πιστολιών και 2 γεμιστήρες υποπολυβόλων.

Τα όπλα που βρέθηκαν θα σταλούν για εξέταση στο ειδικό εργαστήριο της ΕΛΑΣ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων Ταξίαρχο ‘Αρτεμη Κουτσαφτάκη η επιχείρηση στο σπίτι του 32 χρονου έγινε στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για πάταξη του φαινόμενου της οπλοκατοχής.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Είναι μόλις 20 και… κατηγορείται για ληστείες και κλοπές – “Εξαφάνισε” ακόμα και τα κοσμήματα της μάνας του

Κρήτη: Χαρτάκια για… τον πόλεμο της ξαπλώστρας

Νεκρός βρέθηκε 33χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Γρεβενών

Μεγάλη Μονή της Κρήτης σε υπόθεση εικονικών τιμολογίων 270.000€!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε