Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Χανιά: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και δεν άφηνε τους πυροσβέστες να τη σβήσουν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέχρι και η συνδρομή της αστυνομίας ζητήθηκε σε περιστατικό πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στα Χανιά λόγω της εμπρηστικής, κυριολεκτικά και… μεταφορικά, συμπεριφοράς του γιου του ιδιοκτήτη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10 το πρωί κάτοικοι και περαστικοί από την οδό Νικολάου Σκουλά, είδαν καπνούς να ξεπηδούν από τον 1ο όροφο διώροφου κτιρίου, σε διαμέρισμα όπου διαμένει ένας ηλικιωμενος άντρας και ο γιος του, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 πυροσβέστες, όμως τα όσα ακολούθησαν ήταν μη αναμενόμενα.

Όπως αποκαλύφτηκε τη φωτιά είχε βάλει ο γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος και εμπόδιζε τους πυροσβέστες να προχωρήσουν στο έργο της κατάσβεσης.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία και ύστερα από λίγη ώρα, τελικά οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά και να “σώσουν” το σπίτι από την ολοκληρωτική καταστροφή.

Οπως γράφει το flashnews οι ζημιές που προκλήθηκαν σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματος είναι σοβαρές όμως τουλάχιστον η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που ο μεσήλικας γιος του ιδιοκτήτη έβαλε τη φωτιά.

Έρευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χωρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λαμία: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο κοντά στο Μοσχοχώρι

Μεσσηνία: Θρήνος για 35χρονο που ξεψύχησε σε τροχαίο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε