Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Κοίταξε στη θάλασσα και είδε αυτό το πτώμα άντρα να επιπλέει – Οι εικόνες που ”πάγωσαν” την κοπέλα [pics]

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr
ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Το βλέμμα της κοπέλας έπεσε στη θάλασσα και τράβηξε φωτογραφία για να εστιάσει. Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα…

Πτώμα άγνωστου για την ώρα άντρα εντοπίστηκε το πρωί στη θάλασσα, λίγα μόνο μέτρα από την ακτή, ανοιχτά της περιοχής της Κουλούρας στην Χαλέπα. Τη σορό είδε να επιπλέει στην θάλασσα κοπέλα που ενημέρωσε άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν προσωπικό του Λιμεναρχείου Χανίων, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δύναμη της Αστυνομίας. Επειδή η σορός του άτυχου άνδρα επέπλεε σε απόσταση που δεν ήταν δυνατόν να προσεγγισθεί εύκολα και προκειμένου να περισυλλέγει ήταν απαραίτητο να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια πλωτό μέσο. Την προσπάθεια αυτή ανέλαβε σκάφος του λιμενικού. Επίσης τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου αλλά και η ταυτότητα του άτυχου άνδρα θα αναλάβει το λιμεναρχείο Χανίων.

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ από zarpanews.gr

Δολοφονία στην Καρδίτσα

Τραυματισμένος θανάσιμα από αιχμηρό όργανο σε τρία σημεία του σώματος βρέθηκε ένας 77χρονος σε αγροτική περιοχή του νομού Καρδίτσας. Σύμφωνα με ανεπίσημες ακόμα πληροφορίες ο άνδρας, που επέβαινε σε μηχανάκι, εντοπίστηκε από αγρότη της περιοχής και συγκεκριμένα, στην αγροτική οδό μεταξύ Πύργου Κιερίου και Μοσχολουρίου. Η αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε