Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Χανιά: Σκότωσε τον γείτονα για ένα κιόσκι! Τι είδε ο ιατροδικαστής

ΦΩΤΟ από zarpanews
ΦΩΤΟ από zarpanews

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε και πήρε το μεσημέρι ο 54χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη χθές από την αστυνομία για ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου συμπατριώτη του, σε σπίτι στο κέντρο της πόλης.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες, χωρίς συνοδεία δικηγόρου.

Ο Ρουμάνος φέρεται να σκότωσε χθες το απόγευμα τον συμπατριώτη και γείτονά του, για ένα… κιόσκι! Το έγκλημα έγινε στην οδό Μυλωνογιάννη, στο κέντρο των Χανίων, στην κοινή αυλή των σπιτιών, θύτη και θύματος.

Το κιόσκι που κατασκεύαζε το 42χρονο θύμα, φαίνεται ότι ενόχλησε τον 54χρονο, με τους καβγάδες, όπως λένε γείτονες να είναι συνεχείς. Μάλιστα η αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές για διατάραξη κοινής ησυχίας. Oι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Θάνατος από στραγγαλισμό – Τι λέει ο ιατροδικαστής

 

Σε στραγγαλισμό από βρόγχο προήλθε ο θάνατος του 42χρονου Ρουμανικής καταγωγής. Το μεσημέρι ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης εξέτασε το θύμα επισημαίνοντας ότι “ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό από βρόγχο στον τράχηλο”. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 42χρονος είχε στην επιφάνεια του σώματος αρκετά χτυπήματα εκτιμώντας ότι προέρχονται από πάλη καθώς διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο συμπατριώτη του ο οποίος και του αφαίρεσε τη ζωή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ekriti,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε