Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με τη γυναίκα οδηγό, δεν πήγαινε τυχαία στο αεροδρόμιο…

Χανιά: Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με τη γυναίκα οδηγό, δεν πήγαινε τυχαία στο αεροδρόμιο…

Οι οδηγοί ταξί έβλεπαν καθημερινά το ίδιο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με την ίδια γυναίκα στο τιμόνι να βρίσκεται στο αεροδρόμιο – Πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το γιατί…

Ιδιώτες που μεταφέρουν παράνομα τουρίστες από και προς το αεροδρόμιο Χανίων για να “βάλουν στην τσέπη” τα κόμιστρα, αποτελεί μεμπτό και δυστυχώς συχνό φαινόμενο. Το να προχωρά όμως σε μια τέτοια πράξη, άνθρωπος που όχι μόνο εμπλέκεται σε όργανο εκπροσώπησης τουριστικού κλάδου, αλλά αποτελεί και υψηλόβαθμο μέλος θεσμικού φορέα των Χανίων, αυτό πέφτει “βαρύ”.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (17-05-2013). Στο αεροδρόμιο Χανίων έφτασε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια αλλοδαπή γυναίκα και μετέφερε τουρίστες από το Πλατανιά. Οι οδηγοί ταξί που βρίσκονταν στο σημείο, έπιασαν “στα πράσα” τη γυναίκα να παίρνει από τους τουρίστες χρήματα για τη μεταφορά και μάλιστα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Οι οδηγοί ταξί αμέσως μόλις είδαν τη συναλλαγή ειδοποίησαν την αστυνομία του αεροδρομίου, η οποία συνέλαβε την οδηγό. Όπως προέκυψε μάλιστα, η γυναίκα που οδηγούσε το ενοικιαστικό αυτοκίνητο είχε ερασιτεχνικό δίπλωμα.

Φυσικά, εκτός από τη γυναίκα οδηγό που ήταν απλή υπάλληλος, συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και ο υπεύθυνος, δηλαδή ο εργοδότης της γυναίκας και ιδιοκτήτης του μεταφορικού μέσου, ο οποίος συμμετέχει σε θεσμοθετημένα όργανα εκπροσώπησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ναυπακτία: Άφησε σημείωμα στον αδερφό του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα – Βίντεο!

Αγρίνιο: Το βάρος του, του έσωσε τη ζωή – Θρίλερ με απελπισμένο αγρότη!

Ηλεία: Έπλενε το αυτοκίνητο για τη γιορτή του και πέθανε μπροστά στη γυναίκα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε