Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χειροκροτήματα και “μπράβο πρόεδρε” για τον Σαμαρά στη ΔΕΘ

Χειροκροτήματα και “μπράβο πρόεδρε” για τον Σαμαρά στη ΔΕΘ

«Μπράβο πρόεδρε» φώναξε ένας πολίτης την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς έβγαινε από την αίθουσα Corona της ΔΕΘ, λίγο μετά την ομιλία του με την οποία εγκαινιάστηκε η Έκθεση.

Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Μετά την ομιλία του, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε περίπτερα στον χώρο της 78ης ΔΕΘ. Συνοδευόταν από τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα και από μέλη της κυβέρνησης.

Επισκέφθηκε αρχικά την “Έκθεση Κειμηλίων Απελευθέρωσης” της περιόδου 1912 – ’13, στο περίπτερο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, όπου ξεναγήθηκε από τον υπουργό Θεόδωρο Καράογλου.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τον περίμενε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και τού χάρισε το βιβλίο, με τίτλο “Εμείς οι Έλληνες”, τού Ν. Μέρτζου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το περίπτερο της Βικτώριας Αυστραλίας, όπου τον υποδέχτηκαν μέλη του κοινοβουλίου της Βικτώριας και τού δώρισαν έναν δίσκο με το έμβλημα της πολιτείας.

Στο περίπτερο του Υπουργείου Ανάπτυξης, τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, τον ενημέρωσε για την παρουσία του υπουργείου στην 78η ΔΕΘ και τού έδειξε έντυπα με στοιχεία για την πρόοδο του ΕΣΠΑ και των αναπτυξιακών προγραμμάτων.


Ο κ. Σαμαράς ολοκλήρωσε την ξενάγησή του στη ΔΕΘ, με την επίσκεψή του στο περίπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τέλος τα μέτρα» υποσχέθηκε από τη ΔΕΘ ο Σαμαράς – Ανάκαμψη από το 2014 – Καμία αναφορά στην ΕΛΒΟ – ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή δε θα κυβερνήσουν είπε

Οι ατάκες πρωθυπουργών στη ΔΕΘ που άφησαν ιστορία

“Φρούριο” η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: “Υποδοχή” με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε