Τοπικά Νέα

Ζάκυνθος: Η παρέλαση δεν έγινε ποτέ – Η βροχή χάλασε τα σχέδια των μαθητών!

Λόγω της δυνατής βροχής που ταλαιπωρεί την Ζάκυνθο από χθες το βράδυ δεν πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Στο νησί, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, ο οποίος νωρίς το πρωί πήγε στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, όπου έγινε η καθιερωμένη δοξολογία και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.

Ακόμα στεφάνι κατέθεσαν, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κοντονής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς καθώς και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα