Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζωνιανά: Ευαισθησία με ημερομηνία λήξης – Ζητούν πίσω τα χρήματα που έδωσαν στους γονείς του Στάθη Λαζαρίδη!

ΦΩΤΟ από neakriti.gr
ΦΩΤΟ από neakriti.gr

Όταν το 2007 ο ειδικός φρουρός τραυματίστηκε ο ΟΠΑΔ έσπευσε να καλύψει τα έξοδα των γονιών του, που τον συνόδεψαν στο Ισραήλ – Όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν ο οργανισμός έκανε στροφή 180 μοιρών…

Την ώρα που ο Στάθης Λαζαρίδης, ο ειδικός φρουρός που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από σφαίρα τον Νοέμβριο του 2007 σε ενέδρα στα Ζωνιανά της Κρήτης, συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, οι γονείς του έχουν να αντιμετωπίσουν και την κρατική αναλγησία.

Οι τραγικοί γονείς έλαβαν πρόσφατα ένα χαρτί από τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, με το οποίο ο ΟΠΑΔ τους ζητά πίσω εντόκως 14.680 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τα έξοδά τους, όταν συνόδευσαν τον τραυματισμένο εν ώρα καθήκοντος γιο τους στο κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ.
ΦΩΤΟ από neakriti.gr

Ο ΟΠΑΔ τους ζητά πίσω το ποσό που δόθηκε για τα έξοδά τους. Μαζί με τους τόκους, τους ζητά πίσω ποσό που φτάνει τις 20.000 ευρώ! 

”Ξέρετε τι τραβά η οικογένεια; Τι τραβά η μάνα και ο πατέρας; Ήρθε χαρτί, εδώ στην αστυνομία, από τον εισαγγελέα Κοζάνης για να πληρώσουμε εμείς αυτά τα χρήματα. Εμείς που ξοδέψαμε μόνο τότε πάνω από 30.000 ευρώ και δυστυχώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα για το παιδί μας» δήλωσε στο neakriti.gr, ο τραγικός πατέρας Γιάννης Λαζαρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τρίκαλα: Έπεσε νεκρός στην κουζίνα του σπιτιού του – Οδύνη για τον θάνατο πατέρα δύο παιδιών!

Ημαθία: Ένας από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας προκάλεσε πανικό – Το τρένο ακινητοποιήθηκε για δύο ώρες!

Κρήτη: Γιατί φαντάζεστε πως έχασε την επιμέλεια του παιδιού της μία μητέρα;

Θεσσαλονίκη: Η εικόνα που προκαλεί οργή στους χρήστες του facebook – Δείτε την!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε