Site icon NewsIT
12:57 Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Αφγανοί μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν στην Αλβανία από την Κόνιτσα

Στο ακριτικό χωριό Μολυβδοσκέπαστη της Κόνιτσας, εντοπίστηκαν 22 Αφγανοί μετανάστες, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν στην Αλβανία, όμως η αστυνομία ματαίωσε τα σχέδια τους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προχθές το απόγευμα, οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού της μεθορίου, είδαν στην πλατεία γυναίκες, άνδρες και μικρά παιδάκια. Ήταν, όπως λένε, ταλαιπωρημένοι και αφού ζήτησαν μπισκότα για τα παιδιά, κατευθύνθηκαν στην άκρη του χωριού, στο σημείο όπου βρίσκονται οι πυραμίδες των συνόρων.

Λίγο αργότερα, έφτασε αστυνομία, η οποία διαπίστωσε πως ήταν εφοδιασμένοι με υπηρεσιακά σημειώματα από τα Οινόφυτα Βοιωτίας. Οι Αφγανοί, 8 άνδρες, 6 γυναίκες και 8 παιδιά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οδηγήθηκαν στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων με την οδηγία να επιστρέψουν στο κέντρο φιλοξενίας από το οποίο έφυγαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version