Μία ομάδα πέντε πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, τρία άτομα της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών και εθελοντές συνέχισαν και σήμερα τις έρευνες από νωρίς το πρωί, οι οποίες επικεντρώθηκαν στο παραθαλάσσιο μέρος της Τσαγκαράδας, στην περιοχή προς Νταμούχαρη όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο 66χρονος. Μάλιστα, τις έρευνες δυσκόλευε το εξαιρετικά δασώδες και απόκρημνο της περιοχής, ενώ οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κατέβουν χαράδρες στο δάσος με σχοινιά αναζητώντας τον αγνοούμενο.
Οι πληροφορίες έλεγαν, ότι ο 66χρονος Ζαγοριανός είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια με φίλο του όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Ο φίλος του κουράστηκε από τη διαδρομή, σταμάτησε και γύρισε πίσω. Ο ίδιος συνέχισε να ψάχνει στο δάσος. Η σύζυγός του αγνοούμενου, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία όταν είδε ότι καθυστερούσε να επιστρέψει ο σύζυγός της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τελικά, ο 66χρονος βρέθηκε σήμερα στην περιοχή της Νταμούχαρης και είναι καλά στην υγεία του αλλά καταβεβλημένος.Τον 66χρονο εντόπισαν α αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που ανέφερε ότι ένας άνδρας είχε θεαθεί στην παραλία της Νταμούχαρης.
Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ