24χρονη κάτοικος Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το μεσημέρι (27-06-2014) στο νοσοκομείο Αγρινίου, όταν οι οικείοι της αντελήφθησαν ότι η νεαρη είχε μόλις καταναλώσει ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της.
Οι γιατροί, για τους οποίους η όλη διαδικασία είναι πλέον ρουτίνα, λόγω των συχνά επαναλαμβανόμενων τέτοιων περιστατικών, προχώρησαν γρήγορα σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες και η 24χρονη ξεπέρασε άμεσα τον κίνδυνο.
Η αστυνομία διενεργεί σχετική προανάκριση, έχοντας από την πρώτη στιγμή αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως ακριβώς έκανε και με τη δεύτερη απόπειρα χθες το απόγευμα (27-06-2014) στην Κατούνα.
Πρόκειται για μια 37χρονη γυναίκα Αλβανικής καταγωγής, που επίσης κατανάλωσε χάπια και μεταφέρθηκε και αυτή στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η πρώτη απόπειρα έγινε στις 14.30 και η δεύτερη στις 19.30.
Πηγή: agrinioreport.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Φθιώτιδα: Ακρωτηριάστηκε και πέθανε από αιμορραγία – Τραγωδία στην εθνική οδό με πατέρα οδηγό νταλίκας (Φωτό)!
Εύβοια: Ο νεκρός άνοιξε τα μάτια του – Δάκρυα χαράς μετά τον σπαραγμό της γυναίκας του σε παραλία!
Καβάλα: Πανικός σε ταβέρνα – Δέντρο έπεσε στα τραπέζια που έτρωγαν πελάτες (Δείτε φωτό)!
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit