Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αγρίνιο: Σοκάρει ο τραυματισμός 19χρονης που καθόταν σε παγκάκι – Κόλαση στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα – video

Αγρίνιο: Σοκάρει ο τραυματισμός 19χρονης που καθόταν σε παγκάκι – Κόλαση στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα – video

Η 19χρονη καθόταν σε παγκάκι στο Αγρίνιο και ξαφνικά έπεσε στο πεζοδρόμιο αιμόφυρτη. Αίσθηση από τα όσα προηγήθηκαν…

Μία 19χρονη που καθόταν σε παγκάκι της πλατείας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μετά το σοβαρό τραυματισμό της, που σημειώθηκε χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο τέλος της πορείας για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τη δολοφονία του.

Η πορεία βρισκόταν προς το τέλος της και όταν έφτασε στην πλατεία Δημοκρατίας η ώρα ήταν περίπου 21:00. Ώρα κατά την οποία η πλατεία έχει αρκετή κίνηση. Ομάδα αντιεξουσιαστών άρχισεν να πετάει πέτρες,  αντικείμενα και μολότοφ στους αστυνομικούς με τους οποίους βρέθηκαν αντιμέτωποι στο σημείο και οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα.

Η 19χρονη καθόταν σε ένα παγκάκι και χτυπήθηκε από κομμάτι μάρμαρο ή σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από φωτοβολίδα που άλλαξε πορεία και έπεσε πάνω της.

Αγρίνιο: Εικόνες από το σημείο του τραυματισμού

Νωρίτερα, η πλατεία στο σταθμό του τρένου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με πέτρες και μολότοφ από τη μία και χρήση δακρυγόνων και βομβίδες κρότου λάμψης από την άλλη.

Συλλήψεις και προσαγωγές για τα επεισόδια

Σε έξι συλλήψεις και 25 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν, χθες το βράδυ, στο κέντρο του Αγρινίου, κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σχετικά με τη 19χρονη που τραυματίστηκε στην άνω και κάτω γνάθο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείου του Αγρινίου, στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, για τον τραυματισμό της 19χρονης πρόκειται να σχηματισθεί δικογραφία, σε βάρος αγνώστων ατόμων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πηγή: sinidisi.gr, agrinonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις