Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Οδήγηση στον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας – Εικόνες που κόβουν την ανάσα – video

Αιτωλοακαρνανία: Οδήγηση στον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας – Εικόνες που κόβουν την ανάσα – video

O συγκεκριμένος δρόμος, θεωρείται ένας από τους 10 πιο επικίνδυνους σε ολόκληρο τον κόσμο. Το βίντεο καθηλώνει…

Πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο δρόμο της χώρας, που μάλιστα βρίσκεται στη δεκάδα ολόκληρου του κόσμου. Για την ακρίβεια πρόκειται για την διαδρομή Πατιόπουλο – Περδικάκι.

Για να φτάσει κάποιος από το Πατιόπουλο στο Περδικάκι υπάρχουν δύο επιλογές. Η επαρχιακή οδός, που είναι σε καλύτερη κατάσταση και ο επικίνδυνος χωματόδρομος. Όσοι διαλέξουν το δεύτερο και δεν τον έχουν διασχίσει ξανά, μάλλον το μετανιώνουν. Μπορεί η ομορφιά του τοπίου να είναι εκπληκτική, αλλά κάπου εκεί τελειώνουν τα καλά…

Στην πραγματικότητα αυτός ο στενός χωματόδρομος που συνδέει τα δυο χωριά του νομού Αιτωλοακαρνανίας είναι για τους οδηγούς ότι η παραλία Ναυάγιο στην Ζάκυνθο για τους τουρίστες. Στο top-10 της κατηγορίας του δηλαδή, αφού θεωρείται ένας από τους δέκα πιο επικίνδυνους στον κόσμο!

Ακόμη και οδηγοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι WRC θα είχαν πιθανότατα δεύτερες σκέψεις αν μάθαιναν πως αυτά τα 12 χιλιόμετρα που ενώνουν τις δύο περιοχές έμπαινε ως ειδική διαδρομή σε κάποιο από τα επόμενα Ράλι Ακρόπολις.

Όμως για τους κατοίκους τους είναι απλά ένα στοιχείο της καθημερινότητας το οποίο υπάρχει στις ζωές τους. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στενός με λακκούβες, χωρίς προστατευτικές μπάρες και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρέχει. Δείτε το βίντεο της οδήγησης που κόβει την ανάσα…

Πληροφορίες: menshouse.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις