Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλέξης Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Αλέξης Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου»

O Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε επί 2,5 ώρες στο δικαστήριο, χωρίς να ανταλλάξει ούτε ένα βλέμμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την κατηγορούμενη, κάνει τη δική του αποτίμηση…

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου απέναντι στη δίκη που μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και διεθνών ΜΜΕ. Η αποτίμηση για την κατάθεση του πατέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Αλέξη Κούγια να επανέρχεται με νέες δηλώσεις. Ο δικηγόρος της 34χρονης κατηγορούμενης, υποστηρίζει πως με τα λόγια του, ο 31χρονος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην πελάτισσά του και επιπλέον πως έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση για τη σχέση που είχαν την τελευταία δεκαετία.

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο σύζυγος της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας». Όπως σημείωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

«Είπα δύο πράγματα, το ένα ότι ο κ. Δασκαλάκης κατακρεούργησε το κίνητρο το οποίο αναπτύσσει το βούλευμα, προκαλώντας την έκπληξη του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση και το βούλευμα η κ. Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της για να κρατήσει τον άντρα της. Ο κ. Δασκαλάκης είπε το ακριβώς αντίθετο, γιατί τα έχουν μπερδέψει και λίγο, ότι σκότωσε το παιδί αυτό για να τον εκδικηθεί», τόνισε αρχικά.

«Εκείνο που δεν αναδείχθηκε ήταν ότι ο κ. Δασκαλάκης έπεσε σε μία μεγάλη αντίφαση. Αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ο κλονισμός αυτού του μεγάλου έρωτα που ξεκίνησε όταν ήταν εκείνος 20 ετών και η Ρουλά Πισπιρίγκου 23 ετών, ήταν γιατί η 34χρονη απάτησε τον Μάνο Δασκαλάκη και ότι η σχέση κλονίστηκε από αυτό», επεσήμανε ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

«Σε όλες τις καταθέσεις του ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει ότι ήταν υποδειγματική μάνα η 34χρονη, ότι θυσιαζόταν για τα παιδιά της, “ύμνους” συνέθετε για την κ. Πισπιρίγκου και ξαφνικά τα ανατρέπει όλα. Και ξαφνικά παρουσιάζεται ότι αυτή η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που στις 7/2 θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο, κατηγορούμενος», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε: «Το γεγονός αυτό που ανέφερα ότι κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος, δεν αφορά σε κάποιον που θα αναδειχθεί ως νέος κατηγορούμενος. Εμάς, κεντρική μας θέση είναι ότι η κεταμίνη που βρέθηκε, δεν είναι θανατηφόρα, και αποδεικνύεται από κορυφαίους επιστήμονες».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις