Site icon NewsIT

Ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

03.01.2012 | 20:14
Ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Πρέπει να καλυφθούν οι ελλείψεις σε αίμα που υπάρχουν μετά την περίοδο των εορτών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Τάσο Κοντακίδη.

Ο ίδιος τόνισε πως λόγω της πληθώρας περιστατικών που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης κατά το τελευταίο διάστημα, τα αποθέματα στο κέντρο αιμοληψίας έχουν μειωθεί σημαντικά, με συνέπεια να δημιουργείται πρόβλημα.

Ο κύριος Κοντακίδης απηύθυνε μαζικό κάλεσμα στα μέλη του συλλόγου, που δεν έχουν δώσει αίμα το τελευταίο πεντάμηνο, να πάνε τις επόμενες ημέρες στο κέντρο αιμοδοσίας του νοσοκομείου για να καλυφθούν οι ανάγκες που προέκυψαν.

Αιμοληψίες, γίνονται καθημερινά από τις 08:30 -14:30 και από τις 17:30 – 20:30, στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου ενώ όπως είπε ο κύριος Κοντακίδης, “κάθε Σάββατο η κινητή μονάδα αιμοδοσίας σταθμεύει μπροστά από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να υπενθυμίζει στους πολίτες την υποχρέωσή τους να δώσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό τους”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version