Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

«Αναλώσιμοι 4» – Θεσσαλονίκη: Γιγάντιο πλοίο, εκτυφλωτικοί προβολείς και εντυπωσιακές σκηνές με τον Τζέισον Στέιθαμ

«Αναλώσιμοι 4» – Θεσσαλονίκη: Γιγάντιο πλοίο, εκτυφλωτικοί προβολείς και εντυπωσιακές σκηνές με τον Τζέισον Στέιθαμ

Πυρετώδεις οι ρυθμοί στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστούν οι σταρ του Χόλιγουντ, Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία και Μέγκαν Φοξ.

Μάλιστα, την ώρα που τα γυρίσματα για το φιλμ «Αναλώσιμοι 4» με τους Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ και Κέρτις «50 Cent» στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται, έγινε γνωστό ότι ο έτερος σταρ της ταινίας, Σιλβέστερ Σταλόνε, τέλειωνε τις υποχρεώσεις του στο Λονδίνο. 

Πίσω στη συμπρωτεύουσα οι σκηνές δράσης με τους αστέρες του Χόλιγουντ, δεν σταματούν.

Εντυπωσιακοί είναι, επίσης, και οι μεγάλοι προβολείς που έχουν στηθεί στα στούντιο της Millennium Studios, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των γυρισμάτων κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά και οι γερανοί που χρησιμοποιούνται.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο του GRTimes.gr, ένα γιγαντιαίο πρόπλασμα πολεμικού πλοίου, μια μερικώς «καμουφλαρισμενη» από δίχτυα βάρκα, μεγάλα κοντέινερ και πολλές στημένες σκηνές, είναι μόνο μερικά από αυτά που χρησιμοποιούν οι κασκαντέρ – κυρίως – και συνθέτουν το σκηνικό.

Παράλληλα, δεκάδες είναι και τα τροχόσπιτα αλλά και τα ειδικά οχήματα που χρησιμοποιούνται προκειμένου να στήνονται τα σκηνικά με κάθε λεπτομέρεια, ενώ οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν είναι εκατοντάδες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις