Site icon NewsIT
18:40 Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Άνδρας χτυπήθηκε από ρεύμα στο Ηράκλειο!

Σε σοβαρή κατάσταση παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λίγο πριν τις 6 το απόγευμα ένας νεαρός άνδρας, 35 - 40 ετών όταν κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, χτυπήθηκε από ρεύμα σε περιοχή του Ηρακλείου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με το ekriti.gr πρόκειται για έναν άνδρα από την Αλβανία και πατέρα τριών παιδιών ο οποίος χτυπήθηκε από ρεύμα τάσης 20.000 βολτ όταν στην περιοχή της Ανάληψης όπου πραγματοποιούσε εργασίες ρίχντοντας μπετό, η πρέσα ακούμπησε στον υποσταθμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο άτυχος εργάτης που βρισκόταν ελάχιστα εκατοστά μακριά να χτυπηθεί από το ρεύμα.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Γιάννη Βρέντζο, πρόκειται για ένα εργατικό ηλεκτροφόρο ατύχημα καθώς ο άνδρας από την Αλβανία εργαζόταν για λογαριασμό Δημοτικού Έργου και συγκεκριμένα για την ανάπλαση της πλατείας στην Ανάληψη.

Πηγή: ekriti

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version