Τοπικά Νέα

Απίστευτες εικόνες από την βροχόπτωση στο Ν. Ιωαννίνων

Πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις "χτύπησαν" το τελευταίο 24ωρο το Ν. Ιωαννίνων και κυρίως τα χωριά αλλά όχι τόσο την πόλη του νομού.

 Οι δρόμοι στην Κόνιτσα και τα γύρω χωριά έγιναν ποτάμια ενώ σημειώθηκαν και πολλές διακοπές ρεύματος σε χωριά του Πωγωνίου και του Ζαγορίου.

 

Χείμαρρος έγινε ο δρόμος κοντά στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς, επίσης το Αλβανικό Τελωνείο πλημμύρισε μετά την καταρρακτώδη και αδιάκοπη βροχόπτωση.

Νωρίς το πρωί στην εθνική οδό δημιουργήθηκαν προβλήματα από καταπτώσεις και κατολισθήσεις που σημειώθηκαν.

Τα ποτάμια “φούσκωσαν” στην κυριολεξία δημιουργώντας τεράστιους χειμάρρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα