Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτοι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί σε δρόμους και πλατείες της χώρας! “Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται” [video]

Απίστευτοι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί σε δρόμους και πλατείες της χώρας! “Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται” [video]

Από την Αθήνα μέχρι το Μεσολόγγι και από την Χαλκίδα μέχρι την Πελοπόννησο. Ορισμένοι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί προκαλούν συζητήσεις και έντονες αντιδράσεις…

Κάποιοι δήμοι βάζουν, όπως φαίνεται, ό,τι να ‘ναι σε δρόμους και πλατείες. Σημασία έχει να υπάρχει κάτι ενόψει Χριστουγέννων. Αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις είναι το τελικό αποτέλεσμα να προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στις τοπικές κοινωνίες, όσο και στους κόλπους του διαδικτύου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Μεσολόγγι. Οι υπεύθυνοι έβαλαν μπροστά από τις κεντρικές καφετέριες, το “στολίδι” που φαίνεται στην φωτογραφία. “Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται” σχολίαζαν κάτοικοι της περιοχής, βλέποντας μπροστά τους, τις εικόνες.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν και οι εικόνες με το μισό-αναμμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ στη παραλία της Χαλκίδας. Οι εικόνες τραβήχτηκαν από κάτοικο της Χαλκίδας, η οποία τις δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook σχολιάζοντας τα εξής: «Νομίζω δεν έχω δει χειρότερο στολισμό, ούτε στην πόλη μας, ούτε αλλού.

Η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά και η ακαλαισθησία σε όλο τους το μεγαλείο! Σαν να βαριόντουσαν, σαν να μας έκαναν χάρη με μισή καρδιά, σαν να το ξεπέταξαν, τι να πω; Λυπάμαι…»

Η απάντηση που δίνει η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, είναι ότι οι ηλεκτρολόγοι της είπαν ότι κάηκαν τα υπόλοιπα λαμπάκια, τονίζοντας η ίδια ότι τα λαμπάκια του δέντρου δεν θα ανάβουν πλέον τα βράδια μέχρι νεοτέρας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις