Τοπικά Νέα

Δικαστής έκανε παρατήρηση σε πολίτη… για το πως καθόταν!

«Κύριε που νομίζετε πως είστε; Έχετε την εντύπωση πως βρίσκεστε στο καφενείο; Μήπως να σας φέρουμε και κανέναν καφέ;».

Με αυτόν τον τρόπο πρόεδρος Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας παρατήρησε πολίτη επειδή βρισκόταν στο δικαστήριο ως ακροατής και καθόταν – άκουσον άκουσον – σταυροπόδι!

Είχε την ατυχία να κάθεται ωστόσο στις μπροστινές θέσεις και να είναι ενώπιον της έδρας. Ο πρόεδρος όμως θέλοντας να… «κόψει» την χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπιζε την διαδικασία του έκανε παρατήρηση.

Είναι σίγουρο πως ο συγκεκριμένος πολίτης θα θυμάται αυτήν τη δίκη… για πολύ καιρό.

πηγή: larissanet.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα