Site icon NewsIT
10:37 Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα: Ουρές στα ΑΤΜ και στην Πάτρα

Την εμφάνιση τους σε μηχανήματα ανάληψης χρημάτων έκαναν οι Πατρινοί μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα.

ΦΩΤΟ από το tempo24

ΦΩΤΟ από το tempo24

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε με διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, δημοψήφισμα για την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου, κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα από την ολομέλεια της Βουλής.

Μερική ώρα αργότερα, Πατρινοί άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, όλο και περισσότεροι, στα αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων έξω από τις τράπεζες.

Βέβαια από νωρίς το απόγευμα, όπως ήδη είχε γράψει το termpo24.gr αρκετοί συνταξιούχοι του ΙΚΑ είχαν σχηματίσει ουρές αναμένοντας να δοθεί εντολή να μπουν τα χρήματα της σύνταξής τους στο λογαριασμό τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν επί ποδός μετατρέποντας την πόλη σε αστακό, εξαιτίας της κινητικότητας που υπήρχε στα περισσότερα ΑΤΜ της πόλης και των περιχώρων. Αντίστοιχη κατάσταση είχαμε και στην πόλη του Αιγίου.

Πηγή: tempo24.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version