Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δράμα: Όταν η νοσηλεύτρια που πέθανε από κορονοϊό χάριζε απλόχερα το γέλιο (video)

Δράμα
Φωτογραφία από: YouTube

Ήταν η «ψυχή» του Γενικού Νοσοκομείου στην Δράμα και εκτός από τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στους ασθενείς, φρόντιζε να χαρίζει στιγμές γέλιου συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις…

Ο λόγος για την μόλις 58 ετών νοσηλεύτρια που έχασε την “μάχη” με τον κορονοϊό, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Η γυναίκα εξέπνευσε πριν από μερικές ώρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μετά αρκετές ημέρες “αναμέτρησης” με τη νόσο Covid-19. Ένας αισιόδοξος, δημιουργικός, γεμάτος ζωντάνια άνθρωπος. Έτρεφε σεβασμό και εκτίμηση για κάθε έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου της Δράμας όπου υπηρέτησε επί 36 συναπτά έτη, ξεχωρίζοντας για την ανιδιοτελή αφοσίωση της και το ήθος της.

Click4more: Δράμα – Κορονοϊός: Η τραγική ειρωνεία πίσω από τον θάνατο της νοσηλεύτριας! “Σπάνιο μεγαλείο ψυχής” (Βίντεο)

Η ίδια, μάλιστα, συμμετείχε και στις δράσεις της θεατρικής ομάδας του νοσοκομείου, συγκεκριμένα, σε δυο παραστάσεις.

Δράμα

Σε μια απ’ αυτές, με τίτλο «Ο κατά φαντασίαν …Μολιέρος», παραλλαγή του τελευταίου δημιουργήματος του διάσημου θεατρικού συγγραφέα και ηθοποιού, Ζαν Μπατίστ Ποκλέν, η νοσηλεύτρια σκορπάει άφθονο γέλιο με την ερμηνεία της…

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες από: YouTube.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις