Τοπικά Νέα

Έδεσσα: Προσπάθησαν να “ξηλώσουν” ΑΤΜ για να το κλέψουν

Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στον Παλιό 'Αγιο Αθανάσιο Πέλλας είχαν βάλει στο "μάτι" άγνωστοι δράστες. Αρχικά έδεσαν με ιμάντες το μηχάνημα, επιχειρώντας να το "ξηλώσουν" με τη βοήθεια φορτηγού που είχαν κλέψει από περιοχή της Πέλλας.

Η προσπάθειά τους δεν στέφθηκε με επιτυχία, οπότε αποφάσισαν να το παραβιάσουν με βαριοπούλα. Ούτε όμως αυτή τη φορά η προσπάθεια τους απέδωσε και τελικά οι δράστες έφυγαν άπραγοι, εγκαταλείποντας το φορτηγό σε κοντινή περιοχή. Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα