Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έγκλημα στην Καβάλα: Στον ανακριτή για τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών

Έγκλημα στην Καβάλα: Στον ανακριτή για τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών

Οι αστυνομικοί στην Καβάλα, έφτασαν στην άκρη του νήματος. Το έγκλημα με την δολοφονία του 52χρονου επιστάτη εξιχνιάστηκε και η Χρυσούπολη, παρακολουθεί άναυδη τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 25χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του 52χρονου έξω από το εργοστάσιο μαρμάρων που εργαζόταν στη Χρυσούπολη της Καβάλας. Ο δράστης αναμένεται να πάρει νέα προθεσμία και να οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, έξω από το μαρμαράδικο στο οποίο εργαζόταν παλιότερα και ο 25χρονος μαζί με το θύμα. Ο δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως ο 52χρονος τον εκφόβιζε κατά τη διάρκεια εργασίας τους και ευθύνεται για την απόλυσή του, κάτι το οποίο διαψεύδει ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, αναφέροντας πως ο 25χρονος παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών, μία ημέρα πριν τη δολοφονία ο 52χρονος και ο αδερφός του δράστη είχαν διαπληκτιστεί. Οι δυο τους ήταν φίλοι και πήγαιναν μαζί για κυνήγι. Ακόμη δεν είναι γνωστό τι ειπώθηκε σε αυτόν τον τσακωμό, ωστόσο αναμένεται να δώσει «φως» στα κίνητρα του 25χρονου δράστη.

Συνάδελφος του 25χρονου κατηγορούμενου για το έγκλημα, τονίζει στο newsit.gr, πως στην πραγματικότητα δεν υπήρξε απόλυση. Ο νεαρός παραιτήθηκε και έπιασε δουλειά σε άλλη επιχείρηση στην Καβάλα. Αίσθηση προκαλούν και τα όσα μας λέει, για τη συμπεριφορά του καθ ομολογία δράστη, τη μέρα της δολοφονίας. Ήταν ανήσυχος και αναρωτιόταν ποιος μπορούσε να κάνει τόσο μεγάλο κακό. Ποιος θα μπορούσε να σκοτώσει και να αφήσει ορφανά δύο παιδιά.

«Είχαν κάποιες προστριβές στην παραγωγή, αλλά είναι του λεπτού αυτά μέσα στη δουλειά. Ο 25χρονος υπέγραψε οικειοθελή απόλυση και πήγε σε μια άλλη επιχείρηση με μάρμαρα για δουλειά. Την ημέρα της δολοφονίας, πήγε στις 07:00 με την μηχανή για δουλειά και όχι με το λεωφορείο που πηγαίνουν συνήθως οι εργαζόμενοι.

Στις 12:00 εκείνη τη μέρα έφυγε από τη δουλειά γιατί είχε τρομερό πονοκέφαλο. Ήταν σκεπτικός εκείνη την μέρα που έγινε η δολοφονία και έλεγε του αφεντικού του, ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό όποιος το έκανε. Έλεγε ότι και αυτός είχε θέμα με τον συγκεκριμένο, αλλά δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο.

Έχει έναν αδερφό, ο οποίος δουλεύει ακόμα στην επιχείρηση. Ο αδερφός του κυνηγούσε και ειχαν και σκυλί αγορασμένο μαζί με τον 25χρονο. Σήμερα το πρωί δεν ήρθε για δουλειά ούτε ο αδερφός του στη επιχείρηση. Τον πήραμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε» λέει στο newsit.gr συνάδελφος του 52χρονου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις