Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Εγώ θα βγω από τη φυλακή” – Μάγια στην άτυχη Ιωάννα ήθελε να κάνει η 35χρονη – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

βιτριόλι

Σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή εμφανίζεται η 35χρονη, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, στην Καλλιθέα. Μια επίθεση που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα, με τη σκληρότητά της…

Η γυναίκα είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και ακόμα τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος. Αν και ακόμα δεν έχει απολογηθεί για την επίθεση με το βιτριόλι, η ίδια σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της που την επισκέφθηκε στις φυλακές, ότι νιώθει σίγουρη πως θα αφεθεί σύντομα ελεύθερη.

“Το μόνο που του είπε είναι ότι: Εγώ θα βγω”. Αυτό δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό, συγγενικό πρόσωπο της 35χρονης.

Ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα – “Μίλησαν” το κινητό και το λαπτοπ

Σύμφωνα με την RealNews, οι ειδικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που εξέτασαν τις ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ήθελε να κάνει μάγια στην άτυχη Ιωάννα.

ClicK4more: 3ο πρόσωπο αναζητούν οι αρχές – Η μυστηριώδης γυναίκα κοντά στο σπίτι της Ιωάννας (video)

6 μήνες πριν την επίθεση, η 35χρονη έψαχνε τρόπους μέσω ίντερνετ, για να κάνει τα μάγια. Μάλιστα, από άλλα ευρήματα στο σπίτι της, προκύπτει ότι είχε επισκεφθεί χαρτορίχτρες για να προβλέψουν το μέλλον της, με τον πρώην σύντροφό της.

Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι η 35χρονη αλλά και αν είχε συνεργό, έστω και εν αγνοία του…

Πηγή: ΑΝΤ1

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις