Site icon NewsIT
19:08 | 23.09.16

Έκλεβε μελίσσια στην Εύβοια και… αποκαλύφθησε σε έναν τυχαίο έλεγχο του αυτοκινήτου του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Ο λόγος για έναν 33χρονο από την Εύβοια, ο οποίος τώρα κατηγορείται για ζωοκλοπές, κλοπές, αλλά και για καλλιέργεια χασίς.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας σταμάτησαν τον 33χρονο για έλεγχο, όταν κινούταν με το αυτοκίνητο του, στην εθνική οδό Χαλκίδας – Λεπούρων.Όταν οι αστυνομικοί ανοιξαν το πορτ μπαγκάζ βρήκαν τρεις κυψέλες μελισσών, τις οποίες ο 33χρονος φέρεται να είχε κλέψει νωρίτερα από τους ιδιοκτήτες τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κύμης, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Άλλες 15 κυψέλες μελισσών,
διάφορα είδη ζωοτροφών,
ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και
5 δενδρύλλια κάνναβης, εμφυτευμένα σε γλάστρες, ύψους από (40) έως (65) εκατοστών.

Όπως προέκυψε ο 33χρονος με τον ίδιο τρόπο τον τελευταίο μήνα είχε κάνει οκτώ κλοπές κυψελών μελισσών, καθώς και δύο κλοπές ζωοτροφών και εργαλείων, από περιοχές της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας. Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: LamiaReport

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version