Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ελένη Τοπαλούδη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο συμπληρώνει το παζλ – Τα τελευταία λόγια της φοιτήτριας – video

Ελένη Τοπαλούδη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο συμπληρώνει το παζλ – Τα τελευταία λόγια της φοιτήτριας – video

Νέα βίντεο στα χέρια της αστυνομίας προσθέτουν κρίσιμα στοιχεία στο παζλ της υπόθεσης. Η Ελένη Τοπαλούδη μίλησε λίγο πριν χάσει τη ζωή της, με κολλητή της φίλη…

Ήταν 18 Νοεμβρίου του 2018, όταν η Ελένη Τοπαλούδη άφησε με τρόπο φρικτό την τελευταία της πνοή, στα βράχια παραλίας. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ξεκινήσει από το σπίτι που είχε νοικιάσει στη Ρόδο, για τη μοιραία συνάντηση της ζωής της, με τους δύο κατηγορούμενους.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στη Ρόδο καταγράφουν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκαναν δράστες και θύμα εκείνη τη νύχτα. Συγκεκριμένα, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Ελένη Τοπαλούδη βρίσκεται ανυποψίαστη μέσα στο βαν, μαζί με τους φερόμενους ως δολοφόνους της. Η διαδρομή καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας σε βενδινάζικο έξω από την πόλη της Ρόδου. Είναι η τελευταία κάμερα που την δείχνει μέσα στο φορτηγάκι ζωντανή.

Οι δύο νεαροί χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να μεταφέρουν την Ελένη Τοπαλούδη από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star. Κάμερα ασφαλείας από σπίτι στην περιοχή καταγράφει το βανάκι στις 02:26 τη νύχτα να επιστρέφει. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να γύρισαν με στόχο να σβήσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Όπως μετέδωσε το Star, στις 22.00 το βράδυ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, η Ελένη Τοπαλούδη μίλησε για τελευταία φορά με κολλητή της φίλη. Όπως είπε στους αστυνομικούς: “μιλήσαμε για πολλή ώρα σχετικά με το τι θα παραγγείλει να φάει. Δεν μου είχε πει ότι έχει σκοπό να βγει. Δεν ξέρω πως έμπλεξε με αυτούς. Ήταν καλοπροαίρετη και κάποιες φορές είχε άγνοια κινδύνου”.

Οι νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας

Μία κάμερα ασφαλείας δίπλα στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη κατέγραψε τον 19χρονο Αλβανό να πλησιάζει το σπίτι της κοπέλας ενόψει του ραντεβού που είχε με την άτυχη φοιτήτρια.

Όπως φαίνεται η κοπέλα πήρε την απόφαση να βγει από το σπίτι της ξαφνικά. Η εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, παρουσίασε πριν από λίγες μέρες εικόνες από το διαμέρισμα.

Αυτές δείχνουν πως το άφησε η άτυχη φοιτήτρια πριν φύγει εκείνη τη νύχτα. Είναι φωτογραφίες που παραπέμπουν σε ένα κλασικό φοιτητικό σπίτι ενός παιδιού, που σπουδάζει μόνο του στην επαρχία.

Πάνω στο γραφείο ένα laptop μαζί με νερό και καφέ. Ένα τσιγάρο παρατημένο σε ένα τασάκι. Τα ρούχα απλωμένα στα σχοινιά του μπαλκονιού και η λεκάνη πανω σε μια καρέκλα. Εικόνες που δείχνουν ότι οι δραστηριότητες της ενοίκου – της Ελένης Τοπαλούδη – ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ένα σπίτι που όπως φαίνεται είχε σκοπό να αφήσει για λίγο μέχρι να επιστρέψει και να συνεχίσει τις δουλειές της…

Να επισπεύσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα η άρση τηλεφωνικών απορρήτων και να βρεθούν τα ίχνη από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές των κατηγορούμενων, αλλά και της Ελένης Τοπαλούδη, ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Επίσης, θα ζητήσει να διαταχθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης όλων των κατασχεθέντων αρχείων και των διαδικτυακών επικοινωνιών όλων των εφαρμογών που περιέχονται σε φορητούς υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις