Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η μητέρα της τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία της

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η μητέρα της τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία της

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ελένη Τοπαλούδη στις 28 Νοεμβρίου του 2018 βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άντρες, με το σώμα της να το βρίσκει κλιμάκιο του Λιμενικού του νησιού. Οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό της, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα

«28/11/2018. Τεσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο ΑΝΤΙΟ. Από το πρωί μία περίεργη αίσθηση κυριαρχεί μέσα στην ψυχή μου. Ερχόμαστε Ελένη μου, μονάκριβη μου. Ερχόμαστε να σου αφήσουμε λίγα λουλούδια και να σου ανάψουμε τα καντήλια. Η Ελένη μου τίποτα άλλο δεν θέλει. Φτάνουμε στο νεκροταφείο. Νεκρική σιγή κυριαρχεί παντού θαρρείς και η φύση θρηνεί γι’ αυτό τον άδικο χαμό. Βρέχει, δυναμώνει βροχή. Νιώθω τις σταγόνες της βροχής να μου ξεπλένουν τα δάκρυα μου. Βγάζω κραυγές και την στέλνω με έναν περίεργο τρόπο εκεί ψηλά στον ουρανό!

“Ελενίτσα μου, Με ακούς; πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανα για να σε έφερνα πίσω. Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου έδωσες; Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον αγιάτρευτο; Τι φριχτή δολοφονία; Μάνα άλλη μη βρεθεί. Αυτό που περνάω εγώ μόνο εγώ το γνωρίζω», έγραψε η Κούλα Αρμουτίδου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις