Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής από το Ιπποκράτειο

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής από το Ιπποκράτειο
Φωτογραφία Thestival.gr

Εξιτήριο πήρε ο φοιτητής που τραυματίστηκε στο κεφάλι από τα επεισόδια που έγιναν στο ΑΠΘ, με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο να αναφέρει σε ανάρτηση στα social media πως του δόθηκαν οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή.

Οι εικόνες του φοιτητή από τα επεισόδια του ΑΠΘ ήταν σοκαριστικές και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον βοηθήσουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Εκεί, είπε στους γιατρούς πως ανέφερε πόνο στο δεξιό αφτί, εμβοές και ζάλη. Μετά το πέρας των εξετάσεων, το πόρισμα των γιατρών του νοσοκομείου ήταν ότι ο φοιτητής έπαθε θλαστικό τραύμα πώγωνος και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για τον φοιτητή:

«Την Πέμπτη 26 Μαίου και ώρα 13:00μμ, 20χρονος πολίτης διεκομίσθη μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναφερόμενα επεισόδια στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ.

Έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί,εμβοές και ζάλη.Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου. Τέλος, εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς,έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Εξήλθε απο το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις