Site icon NewsIT
13:55 Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Μυρίζει “μπαρούτι” στο Ωραιόκαστρο: Γκαζάκια στην “Πατριωτική Ένωση” – Συγκέντρωση κατά της “Ισλαμοποίησης”

Τρία γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι, στις 5.15 τα ξημερώματα στην είσοδο πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Ωραιόκαστρο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου".

ΦΩΤΟ από το thestival

ΦΩΤΟ από το thestival

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας… 

Στο μεταξύ, περίπου εκατό άτομα συμμετείχαν στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, σε συγκέντρωση της οργάνωσης Ιερός Λόχος. Σκοπός της συγκέντρωσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η αφύπνιση των πολιτών για τον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Ομάδες νεαρών ατόμων περιφρουρούν την διαδήλωση αναμένοντας ομάδες αντιεξουσιαστών, που κινούνται προς το Ωραιόκαστρο με αστική συγκοινωνία. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Thestival

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version