Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Έβρεξε άνθρωπο”! Συγκλονίζει ο μοτοσυκλετιστής για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

“Έβρεξε άνθρωπο”! Συγκλονίζει ο μοτοσυκλετιστής για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη έδωσε με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του καθώς πήδηξε από την γέφυρα και έπεσε πάνω σε ένα μοτοσικλετιστή.

Ο μοτοσικλετιστής εμφανώς συγκλονισμένος από την αυτοκτονία του άνδρα, ο οποίος έπεσε πάνω του ενώ βρισκόταν εν κινήσει στο δρόμο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μίλησε στο Alpha για αυτό το τραγικό συμβάν.

Έβρεξε άνθρωπο. Πήγαινα στη Θεσσαλονίκη από ρεύμα της Χαλκιδικής και ουσιαστικά είδα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου, είδα ένα μαύρο πράγμα, από τα ρούχα του, να πέφτει στη μηχανή. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά μήπως και με σημάδεψε. Δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα”.

Ο μοτοσικλετιστής μετά την πτώση του άνδρα έχασε τον έλεγχο και σύρθηκε για δεκάδες μέτρα με τη μηχανή πάνω στην άσφαλτο, ενώ ο άνδρας έχασε επί τόπου τη ζωή του.

Με έριξε αριστερά, ουσιαστικά όμως εγώ έπεσα στο ρεύμα μου και η μηχανή κατευθύνθηκε δεξιά. Αντέδρασα πολύ ψύχραιμα. Περίμενα ασθενοφόρο. Μάλιστα ένα μήνα πριν είχα σκεφτεί πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και είχα κόψει ταχύτητα ενστικτωδώς κάτω από γέφυρα”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις