Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έβρος: Στρατιωτικοί έπιασαν τους κλέφτες της γιαγιάς αλλά έκαναν το μεγάλο λάθος – ‘Αφωνη η ηλικιωμένη!

Έβρος: Στρατιωτικοί έπιασαν τους κλέφτες της γιαγιάς αλλά έκαναν το μεγάλο λάθος – ‘Αφωνη η ηλικιωμένη!

Οι φωνές της γριούλας στον Έβρο ξεσήκωσαν την περιοχή. Εκείνη την ώρα έτυχε να περνούν δύο στρατιωτικοί…

Οι δύο στρατιωτικοί που υπηρετούν στον Έβρο άκουσαν τις φωνές μιας ηλικιωμένης και ακινητοποίησαν δύο τσιγγάνους που της είχαν κλέψει τον χρυσό σταυρό. Πήραν πίσω το κλοπιμαίο και τους άφησαν να φύγουν.

Όταν όμως  παρέδωσαν τον σταυρό στην ηλικιωμένη, εκείνη τους είπε ότι δεν ήταν ο δικός της! Εν τω μεταξύ οι δράστες είχαν γίνει καπνός, με τους στρατιωτικούς να μην έχουν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους.

Το περιστατικό, συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Μαράσια Τριγώνου στον Έβρο. Οι δύο αθίγγανοι πήγαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης με το πρόσχημα ότι ήθελαν να της πουλήσουν σεντόνια, αλλά της απέσπασαν τον σταυρό που φορούσε.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, το θύμα της κλοπής το αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσαν οι στρατιωτικοί. Αυτοί έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο των κλεφτών και τους ζήτησαν να δώσουν πίσω τον σταυρό.

Τότε οι τσιγγάνοι κατάφεραν να τους ξεγελάσουν. Τα δύο άτομα που έφυγαν από το χωριό δεν άφησαν πίσω ίχνη, καθώς κανείς δεν κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο επιβατικό ασήμι.

Όσο για το σταυρό που δόθηκε στη γιαγιά ίσως να είναι αντικείμενο άλλης κλοπής. Η αστυνομία αναζητά τα δύο άτομα, χωρίς όμως να διαθέτει επαρκή στοιχεία για τον εντοπισμό τους.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις