Τοπικά Νέα

Εύβοια: Έπεσε και σκοτώθηκε μπροστά στους συγγενείς του – Συγκλονίζει ο θάνατος του άτυχου Νίκου!

Ο Νίκος Παπαναστασίου μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή...

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες (23-09-2015) στις 19:00 το απόγευμα, στην πολυκατοικία που βλέπετε, στην οδό Προαστίου 29-31, στη Χαλκίδα.

Νεκρός είναι ο 45χρονος Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν υπέστη έμφραγμα την ώρα που βρισκόταν πάνω στην εσωτερική σκάλα που οδηγούσε στην εξώπορτα του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει με δύναμη στο έδαφος.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Πηγή: eviazoom

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα