Τοπικά Νέα

Εύβοια: Βρέθηκε σώος ο 36χρονος περιπατητής

Βρέθηκε ευτυχώς σώος ο 36χρονος περιπατητής στην Εύβοια που είχε εγκλωβιστεί από το βράδυ της Τετάρτης, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο χωριό Λούτσα και είναι καλά στην υγεία του.

Ο άνδρας είχε πάει για περίπατο στην περιοχή της Στενής Ευβοίας, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστεί από την κακοκαιρία.

Στις έρευνες συμμετείχε η πυροσβεστική η ΕΜΑΚ και ελικόπτερο, καθώς επίσης και η ομάδα ΟΣμηΕΑ Ίκαρος Αττικής. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο Δίρφυς κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.

Άμεσα, κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο.

Στις έρευνες συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 9 οχήματα, η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ συνδρομή παρείχαν ο ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές και η ΕΛΑΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα