Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Φάρσαλα: Πέθανε αγοράκι 3,5 ετών στο σπίτι που έμενε με τους γονείς του – Θρίλερ με τον θάνατο του παιδιού

Φάρσαλα: Πέθανε αγοράκι 3,5 ετών στο σπίτι που έμενε με τους γονείς του – Θρίλερ με τον θάνατο του παιδιού

Οι γιατροί και οι γονείς του παιδιού στα Φάρσαλα αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατο του μικρού αγοριού. Το μόλις 3,5 ετών αγόρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του…

Η τραγική είδηση συγκλονίζει από τα πρωί τα Φάρσαλα, με τους γιατρούς να περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Οι γονείς του παιδιού, είπαν πως το πρωί που ξύπνησαν βρήκαν αναίσθητο το αγγελούδι τους και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι έσπευσε γρήγορα ένα ασθενοφόρο, αλλά η μάχη για το μικρό αγοράκι είχε ήδη χαθεί.

Χωρίς τις αισθήσεις του παρελήφθη στις 09:00 το πρωί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένα αγοράκι 3,5 χρόνων περίπου, από τα Φάρσαλα. Το παιδί έμενε με τους αλλοδαπούς γονείς του στην πόλη, οι οποίοι και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όταν το εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις