Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φάρσαλα: Σκότωσε την πρώην ερωμένη του επειδή αρραβωνιάστηκε! Την έκαψε ζωντανή στο σπίτι της

Φάρσαλα: Σκότωσε την πρώην ερωμένη του επειδή αρραβωνιάστηκε! Την έκαψε ζωντανή στο σπίτι της

Το χρονικό της φρικτής δολοφονίας της 26χρονης Μαριάννας, που είχε καεί ζωντανή μέσα στην ισόγεια μονοκατοικία όπου κατοικούσε στα Φάρσαλα, τον Φεβρουάριο του 2011, ξεδιπλώθηκε στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, όπου συζητήθηκε η αίτηση αναίρεσης του 71χρονου τότε δολοφόνου και άτυπου κηδεμόνα της άτυχης κοπέλας κατά της εφετειακής απόφασης…

Οι Aρεοπαγίτες επικύρωσαν την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, με την οποία ο 79χρονος -σήμερα- είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο ανέπεμψαν την υπόθεση στο Εφετείο ως προς το σκέλος της επιδίκασης χρηματικής ικανοποίησης για ψυχική οδύνη στους πολιτικώς ενάγοντες συγγενείς.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το ημερολόγιο έγραφε 3 Φεβρουαρίου 2011 όταν το απανθρακωμένο σώμα της 26χρονης Μαριάννας είχε εντοπιστεί από τον αρραβωνιαστικό της.

Αν και ο 42χρονος -τότε- άνδρας είχε θεωρηθεί ο νούμερο ένα ύποπτος για τον θάνατο της αδικοχαμένης κοπέλας, στην πορεία οι αστυνομικές έρευνες είχαν αποδείξει πως η όμορφη Μαριάννα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας από τον πρώην εραστή της και συνάμα τον άνθρωπο που την είχε άτυπα υπό την προστασία του. Αποφάσισε να τη σκοτώσει για να την εκδικηθεί επειδή τόλμησε να αρραβωνιαστεί!

Η 26χρονη αντιμετώπιζε από πολύ μικρή ενδοοικογενειακά προβλήματα, καθώς ο ιερέας πατέρας της τής συμπεριφερόταν άσχημα – τόσο στην ίδια όσο και στη μητέρα της. Όταν ο κληρικός χάθηκε ξαφνικά το 1999, χωρίς να αφήσει πίσω του ίχνη, τη φροντίδα της ανέλαβε ο παππούς της. Επειδή, όμως, ήταν πολύ αυστηρός και ενίοτε βίαιος, η 14χρονη αποφάσισε να διακόψει το σχολείο και άρχισε να εργάζεται σε ένα τσιπουράδικο.

Εκεί, δύο χρόνια αργότερα, γνώρισε τον 79χρονο πρώην οδηγό, που τότε ήταν 61 χρόνων και, λίγο καιρό αργότερα, αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι του. Ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα της ανήλικης φιλοξενούμενής του, ενώ στην πορεία ανέπτυξε μαζί της ερωτικές σχέσεις που, στην πορεία, πήραν μορφή πλήρους εξάρτησης.

Η δολοφονία της κοπέλας

Το 2005 η 20χρονη πλέον Μαριάννα γνώρισε έναν 36χρονο και δύο μήνες αργότερα αποφάσισαν να συζήσουν στο πατρικό του σπίτι. Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να αρραβωνιαστεί, ο κατά 45 χρόνια μεγαλύτερος εραστής της κοπέλας μετακόμισε κοντά τους για να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις τους.

Ούτε τότε, όμως, η 20χρονη σταμάτησε να τον βλέπει, παρά συνέχισε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του κάτω από τη μύτη του μνηστήρα της. Μάλιστα, ο «πρώην» συνέδραμε οικονομικά το ζευγάρι και είχε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τη νεαρή κοπέλα, η οποία του εκμυστηρευόταν κάθε πρόβλημα που είχε με τον αρραβωνιαστικό της!

Ο μνηστήρας της Μαριάννας για καιρό ανεχόταν την εξάρτησή της από τον άτυπο κηδεμόνα της, κυρίως λόγω των υλικών παροχών του. Κάποια στιγμή, όμως, «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» και αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτόν, προτείνοντας στην αδικοχαμένη κοπέλα να φύγουν στο εξωτερικό, όπου θα έκαναν μια καινούργια αρχή.

Ωστόσο, ο δράστης δεν είχε πει την τελευταία λέξη του… Όταν είδε ότι οι πιέσεις που ασκούσε στην ερωμένη του να μη φύγει στο εξωτερικό έπεφταν στο κενό, αποφάσισε ότι αφού δεν μπορούσε να την έχει ο ίδιος, δεν θα την είχε κανείς!

Στις 3 Φεβρουαρίου 2011 πήγε στη μονοκατοικία όπου έμενε η 26χρονη τότε Μαριάννα και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα της, ενώ την εξανάγκασε να πιει πετρέλαιο από το μπιτόνι που υπήρχε για τη σόμπα!

Στη συνέχεια, την περιέλουσε με το υπόλοιπο πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά. Τη μακάβρια ανακάλυψη του απανθρακωμένου πτώματος έκανε ο 42χρονος μνηστήρας της 26χρονης, ο οποίος, μπαίνοντας στο σπίτι, βρήκε την αρραβωνιαστικιά του νεκρή στο πάτωμα.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις