Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Ρεβελέικα της Ηλείας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Ρεβελέικα της Ηλείας
ΦΩΤΟ από το ilialive

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα, σε δασική έκταση στην περιοχή του Λεπρέου Ζαχάρως. Μια φωτιά η οποία τέθηκε αργότερα υπό μερικό έλεγχο.

Η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή και πήρε διαστάσεις. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις ενώ μέχρι και που έπεσε το φως της μέρας, επιχειρούσαν και εναέρια μέσα, ένα ελικότερο Erickson και δύο αεροσκάφη Canadair.

 

Πάντως, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, 24.09.2018, η φωτιά ωστόσο στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Το θρίλερ με τον εξαφανισμένο 86χρονο

Σύμφωνα με το ilialive, στην περιοχή της πυρκαγιάς, βρέθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ένας 86χρονος που είχε εξαφανιστεί, τραυματισμένος. Ο 86χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γ.Ν. Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εντοπισμός του σχετίζεται με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με το patrisnews, η φωτιά έκαψε 20 στρέμματα δασικής έκτασης στην περιοχή Παναγιές κοντά στο Λέπρεο Ζαχάρως και στις 21:30 το βράδυ, ήταν ύφεση, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σκοπεύουν να παραμείνουν στο σημείο όλο το βράδυ για την πλήρη κατάσβεσή της.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ilialive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις