Site icon NewsIT

Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα – Καίει σε δύσβατο σημείο

14.08.2021 | 19:40
Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα – Καίει σε δύσβατο σημείο

Ελικόπτερο της πυροσβεστικής επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, Σάββατο 07 Αυγούστου 2021. Εξαιρετικά δύσκολη ήταν η νύχτα για την Αττική, στην οποία συνεχίζεται ο εφιάλτης από την πυρκαγιά που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Πάρνηθα, στον Άγιο Στέφανο και στην Μαλακάσα, ενώ προβλέπεται μια ακόμα πιο δύσκολη μέρα, καθώς άρχισε ήδη να ενισχύονται οι άνεμοι στην περιοχή. Στο μέτωπο της Πάρνηθας το πρόβλημα εντοπίζεται στους Θρακομακεδόνες και την Βαρυμπόμπη, όπου οι φλόγες είναι από χτες μέσα στους οικισμούς και έχουν κάψει σπίτια, ενώ οι ισχυρές επίγειες δυνάμεις έδωσαν τιτάνια μάχη για να ανακόψουν την πορεία της, αλλά δεν κατάφεραν να την ελέγξουν. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Σε δασική έκταση σε δύσβατο σημείο στην περιοχή των Σιναράδων στην Κέρκυρα, καίει φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (14.08.2021), χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 5 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ η έκταση είναι πευκόφυτη. Τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν τα δύο αεροσκάφη τύπου PZL που εδρεύουν στην Κέρκυρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version