Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2:15΄ το μεσημέρι σε δασική έκταση δίπλα στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος της διασταύρωσης για Δίβρη.
Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Π.Υ. Στερεάς στη Λαμία, σήμανε συναγερμός.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε εντολή να σηκωθούν και τα PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.
Οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για τη φωτιά που εξαπλώθηκε γρήγορα και το στοίχημα των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να την περιορίσουν όσο πιο γρήγορα μπορέσουν, πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
πηγή: lamiareport
Διαβάστε επίσης:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Αμβρόσιος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους μουσουλμάνους
Ρέθυμνο: Καλλιεργούσε παραισθησιογόνους… κάκτους!
Αχαΐα: Βρήκαν λίρες στον τάφο του παππού – Απίστευτο το επικρατέστερο σενάριο για το πώς βρέθηκαν εκεί!
Μέσα στον τρίτο θάλαμο της Αμφίπολης – Είδαν και τέταρτο τοίχο πίσω από τις Καρυάτιδες – Γιατί πιστεύουν πως ίσως να υπάρχει ακόμη μια θύρα