Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Έβαλε ενοικιαστήριο και όταν πήγε να καθαρίσει το σπίτι έπαθε την πλάκα της ζωής της!

Φθιώτιδα: Έβαλε ενοικιαστήριο και όταν πήγε να καθαρίσει το σπίτι έπαθε την πλάκα της ζωής της!

Όλα έγιναν στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πελασγίας. Η ιδιοκτήτρια έβαλε ενοικιαστήριο και τα πρώτα τηλεφωνήματα που δέχτηκε την έκαναν να πάει να το καθαρίσει…

Όλα έγιναν χθες (29-09-2018) στην Ανατολική Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πελασγίας. Μια γυναίκα πήγε το Σάββατο να καθαρίσει το σπίτι το οποίο έχει στην κατοχή της -το έχει βάλει προς ενοικίαση- και υπέστη το σοκ της ζωής της!

Πρωινές ώρες και με τα “καθαριστικά” ανά χείρας η ανυποψίαστη γυναίκα που μένει σε κοντινή με την Πελασγία περιοχή, μπήκε στο σπίτι  αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να αντικρίσει αυτό που είδε! Τρεις αλλοδαποί οι οποίοι είχαν παραβιάσει την κλειδαριά, είχαν απλωθεί φαρδιά πλατιά στο εσωτερικό της οικίας την οποία είχαν μετατρέψει σε προσωρινό κατάλυμά τους, κατεβάζοντας μάλιστα και κάποιες κουβέρτες προκειμένου να σκεπαστούν.

Η ιδιοκτήτρια με το που μπήκε στο (διώροφο) σπίτι και μπρος στο σοκ που υπέστη άρχισε να φωνάζει “…Βοήθεια, βοήθεια”! Οι τρεις άνδρες εν ριπή οφθαλμού το έβαλαν στα πόδια και μάλιστα πήδηξαν από το μπαλκόνι σε μια σκεπή που βρίσκεται πίσω από το σπίτι ώστε να τραπούν σε φυγή.

Σημειωτέον τα τρία άτομα τα οποία διέμεναν στο προς… ενοικίαση σπίτι άφησαν πίσω τους μια τσάντα με κλοπιμαία η οποία περιείχε πάνω από 10 κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και μικρό χρηματικό ποσό. Η γυναίκα μετά το σοκ που υπέστη ειδοποίησε το Α.Τ Στυλίδας το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση.

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις